Få overblik med en ESG Foranalyse

Med en ESG Foranalyse får du en gennemgang af virksomhedens operationer samt sociale og ledelsesmæssige praksisser; et øjebliksbillede af virksomhedens bæredygtige ståsted.

Foranalysen giver overblik over nuværende ESG-initiativer og deres interaktion med virksomhedens forretningsmodel, og samtidig giver den indblik i konkurrenters såvel som kunders arbejde med og forventninger til ESG.

En ESG Foranalyse omfatter blandt andet:

  • En evaluering af virksomhedens nuværende ESG-aktiviteter gennem spørgeskemaer og interviews
  • En analyse af ESG-tiltag hos virksomhedens største kunder, konkurrenter, leverandører, samarbejdspartnere og brancheforeninger
  • Konkrete anbefalinger til virksomhedens næste skridt inden for ESG, inkl. prisestimater

Foranalysen giver et 360 graders overblik over virksomhedens udgangspunkt og baner vejen for informerede beslutninger om den fremtidige ESG-strategi.

Grundlaget for bæredygtig udvikling

AL Copenhagens ESG Foranalyse giver overblik over de faktorer, der kan påvirke virksomheden både på kort og lang sigt. Analysen udgør dermed grundlaget for en ESG-strategi, der er både konkurrencedygtig og tilpasset markedets og samfundets forventninger.

Analysen giver indsigt i:

  • Nuværende og potentielle krav fra virksomhedens største kunder
  • Bæredygtighedsindsatsen hos virksomhedens største konkurrenter
  • Leverandørers og samarbejdspartneres arbejde med ESG

På baggrund af analysens indsigter udarbejder vi skræddersyede forslag til relevante handlinger, der styrker virksomhedens arbejde med ESG.

Styrk ESG-indsatsen med velovervejede skridt

Gennem vores ESG Foranalyse tilbyder vi vejledning til effektivt at integrere ESG-initiativer i virksomheden.

Med en ESG Foranalyse er du rustet til at:

  • Identificere og prioritere de mest relevante ESG-tiltag for virksomheden
  • Udvikle en handlingsplan der adresserer både nuværende og fremtidige bæredygtighedsudfordringer
  • Skabe en solid grund for virksomhedens ESG-rapportering og -kommunikation

Vores mål er at give dig de nødvendige redskaber og viden til at udvikle en bæredygtig forretningsstrategi, der skaber reel værdi for forretningen.

Pris kr. 12.500,- ekskl. moms.

Foranalysen såvel som konklusioner og anbefalinger bliver gennemgået på et digitalt afleveringsmøde.

Vores engagement i bæredygtighed og økologi er ikke nyt, men evnen til at kommunikere det systematisk og transparent har altid været en udfordring. Foranalysen tilbød os en måde at gøre vores indsatser synlige på.

At blive guidet gennem, hvad ESG faktisk indebærer for os, hjalp med at skærpe vores fokus. Vi fik en dybere forståelse for, hvor vores største påvirkninger og muligheder for forbedringer lå.

Eli Dollerup Nielsen, CEO – Biosa ApS

Bliv klogere på ESG

Der kommer lige nu en række grønne krav fra EU, som handler om miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold (ESG). Direktiver og forordninger stiller krav til virksomheder, der skal handle og dokumentere på både menneskelige og miljømæssige faktorer. Kravene vil i første omgang ramme store virksomheder og den finansielle sektor, men vil indirekte ramme små og mellemstore virksomheder.

Vi har samlet informationer, forklaringer og gode råd om ESG og relaterede emner i vores vidensbank. Gå på opdagelse, og bliver klogere på ESG.

AL Copenhagen

Alle i vores team har solid erhvervserfaring
kombineret med en bred vifte af kompetencer
indenfor bæredygtighed og ESG. Derudover
har alle erfaring med kvalitetssikring samt
strategi- og forretningsudvikling.